De weg

Mijn hele leven ben ik al diep verbonden met dieren. 

Door mijn hooggevoeligheid voelde ik me als kind anders en vond ik rust bij dieren.. Ik volgde een opleiding voor dierenonderneming in Barneveld en daarna een opleiding tot dierenartsassistente. 

In de dierenartsenpraktijk waar ik na mijn opleiding kwam te werken, werd de grondsteen gelegd voor mijn leven met dieren.

Vertaler

Ik leerde in de paardenwereld iemand kennen die me een inzicht gaf. Dat het in mijn werk als dierentolk er niet om draait om een kant en klare oplossing te bieden, maar meer gaat over de weg daar naartoe. 

 

 Een dier een stem geven, is als balsem voor de ziel.

 

Als dierentolk mag ik de sluier oplichten tussen de 'verschillende' werelden van mens en dier. Ik

vind het een voorrecht dat ik de vertaler mag zijn van het dier. 

  

"Ik zet al mijn zintuigen open zodat het onzichtbare in het licht mag komen te staan"

 

Sus

Sus is Hebreeuws voor paard. Ik zie paarden als de engelen op aarde. Ze spiegelen zo puur en rauw. Dat maakt het  werken met paarden helpend en helend. 

Na een tijd voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, startte ik een hondenuitlaatservice. Ik ontdekte daar dat ik de honden kon aanvoelen. Hierdoor kon ik heel natuurlijk grote groepen honden leiden. Ik heb hier 7 prachtige en leerzame jaren gekend en ben de dieren en hun baasjes dankbaar voor hun vertrouwen waardoor ik me zo heb mogen ontwikkelen.

Ik ontmoette er ook de hond die me later op het pad van dierentolk zou zetten. Mellon. Hij opende deuren naar een nieuwe wereld. Ik zal hem nooit vergeten. 

Ik volg mijn stroom.

Dat is Gewoon Sus