Ervaringen

Goldy

Bij ons op de manege staat een pony, Goldy. Ze is altijd heel onrustig en gedraagt zich vijandig tijdens het opzadelen. Ze legt direct haar oren in haar nek en soms steigert ze naar je of probeert je gericht te slaan met haar benen. Eenmaal opgezadeld geeft ze zich over en gedraagt ze zich prima onder het zadel. Behalve als ze in de buurt komt van andere paarden, dan slaat ze wel.

Op een zaterdag gingen we met Kim naar de manege en werd mijn dochter ingedeeld op Goldy. . We moesten haar nog opzadelen en hoewel ik veel ervaring heb met paarden, ging ik toch wat aarzelend naar haar stal. Goldy kon op dat moment niet op de poetsplaats staan. Kim zag Goldy en liep naar haar toe. Ze begon zachtjes tegen Goldy te praten. Meer als een soort geruststelling en wreef tegelijkertijd met haar handen over haar hoofd. Wat er toen gebeurde, vond ik echt heel indrukwekkend en het ontroerde me ook. Er was duidelijk een interactie tussen Goldy en Kim. Goldy haar hele uitstraling veranderde van een gespannen en argwanende uitdrukking (die ze normaal gesproken heeft) in een uitermate ontspannen en relaxt paard. Ze ging zelfs tegen Kim aan staan en brieste even. Ik heb dit nooit eerder bij haar gezien. Ze liet zich met gemak opzadelen. 

Kim voelde precies aan wat Goldy nodig had en kon haar in paardentaal duidelijk maken dat ze oké is zoals ze is. Het was een hele mooie en liefdevolle ervaring. 

Annick

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Susanne

Voor het gedrag van onze hond hebben wij de hulp van Kim ingeroepen. Onze hond was erg waaks tegen bezoekers in ons huis. Kim gaf aan dat zij met foto's van onze hond op afstand middels telepathie kon communiceren met haar. Dit om het onderliggende probleem naar boven te halen en transformatie in gang te zetten.

Tijdens dit proces communiceerde Kim heel open en transparant met ons over de voortgang en ontwikkelingen, zij gaat hier op heel pure wijze mee om, dit hebben wij als heel prettig en zeer betrouwbaar ervaren. Hetgeen zij zag gebeuren in beelden en vervolgens  aangaf in de correspondentie, klopte helemaal met de realiteit! Er heeft in het gedrag van onze hond een positieve ontwikkeling/ transformatie plaatsgevonden, zij is nu veel rustiger in haar gedrag, wanneer er bezoek bij ons binnenkomt. 

Wat een bijzondere gave heb je Kim, wij hebben hier enorme bewondering voor! Dank je wel!

Susanne

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Omi van Maureen

Een hondje van de dag. Zo kwam Omi hier in de roedel. Met ernstig hart- en nierfalen was niet te zeggen hoe lang ze nog te leven had. Na 7 maanden belandde ze in een ernstige dip waar ze niet uit leek te komen. Ze leek moe en wilde niet meer eten. Maar tegelijkertijd leek ze tevreden en leek ze niet te lijden, 

Kim legde op verzoek contact en beschreef het als 'voltooid' en 'Omi is tevreden aan het loslaten.' Kim gaf haar een healing op afstand en al tijdens de healing zag ik ineens een heel ontspannen Omi naast me die in slaap viel. Toen ze wakker werd, keek ze echt van: 'kom maar op met het eten, want ik blijf toch nog even.' En ja hoor, ze eet weer. Natuurlijk, ik ben realistisch en weet dat Omi in haar reservetijd zit. Is de tijd daar, dan zal ik haar zeker laten gaan. Maar op dit moment ben ik dankbaar dat ze er nog is, want wat leer ik van dit oudje die ondanks dat haar wereldje klein is van de kleinste dingen lijkt te genieten. Wat kan zo een hondje je leven verrijken. Ik was bang dat het voor Kim misschien een naar contact zou zijn als ze stervende was, maar zij beschreef vooral dat ze de warmte en de liefdevolle energie voelde. 

Opvallend was dat twee andere hondjes die bij mij in de opvang zitten heel bewust mij en Omi opzochten en erbij wilden liggen tijdens de healing. Het voelde duidelijk fijn. Het contact heeft mij ook geholpen om niet eindeloos om Omi heen te draaien, maar om in te zien dat het goed is. Hoe het ook zal gaan.

Maureen


Van waaruit ik werk *

Zutphen

Deze stad inspireert me iedere dag weer om te werken vanuit mijn diepste staat van zijn.